COSMOLİNE™ CC 5200- Kapalı Devre Korozyon Ve Scale İnhibitörü

COSMOLİNE™ CC 5200- Kapalı Devre Korozyon Ve Scale İnhibitörü

  • COSMOLİNE™ CC  5200kapalı  devre  ısıtma ve soğutma sistemleri için geliştirilmiş korozyon ve scaleoluşumunu önleyici maddeler karışımıdır. Ayrıca bakır inhibitörü içerir.

    Ağır metaller ve titrantlar içermez. Tüm metal korozyonlarını önler. Aktif  korozyonu önler. pH  kontrolü gerektirmez. Gerekli  pH  için sistemi  tamponlama  özelliği  vardır. Kolay kullanımlı sıvı üründür. Çok basit analiz metodu vardır.

     

    Görünüş          : Kahverenkli sıvı

    pH                   : 8.5 – 9.5

    Özgül ağırlık        : 1.1 gr / cm³

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ CC  5200  için optimum dozaj  çalışma şartlarına bağlı  olarak  2500  ile  4000  ppm. arasıdır. Sadece  olabilecek  su kayıplarında  sisteme kimyasal ilavesi gerekecektir.

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-200