COSMOLİNE™ CT 4200- Açık Resirküle Soğutma Kulelerinde Korozyon Ve Scale İnhibitörü

COSMOLİNE™ CT 4200- Açık Resirküle Soğutma Kulelerinde Korozyon Ve Scale İnhibitörü

  • COSMOLİNE™ CT 4200 , soğutma sistemleri için geliştirilmiş korozyon ve scale oluşumunu önleyici maddeler karışımı  yeni jenerasyon bir üründür. Ayrıca bakır inhibitörü içerir. (HAS&HBS)Ağır metaller ve titrantlar içermez. Tüm metal korozyonlarını önler. Sistemdeki tuzların çökmesini önler. Aktif  korozyonu önler. pH  kontrolü gerektirmez. Korozyon atıklarını sistemden temizler.Kolay kullanımlı sıvı üründür. Çok basit analiz metodu vardır.

     

    Görünüş : Açık renkli sıvı

    pH                          :3, 5 – 2.5

    Özgül ağırlık        : 1.15 gr / cm³

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ CT 4200  için optimum dozaj, sistemin çalışma şartlarına bağlıdır. Dozaj pompası kullanılıyorsa, soğuk yumuşak suyla seyreltilerek  kullanılmalıdır. Başlangıç dozajı 200 gr./ton su olarak uygulanır. Devam dozu, sistemde 3 – 5   ppm. fosfat fazlası sağlanacak şekilde sürdürülür.

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-204