COSMOLİNE™ CS Cosmocid – Biyosit

COSMOLİNE™ CS Cosmocid - Biyosit

  • COSMOLİNE™ CS COSMOCID özellikle kapalı ısıtma soğutma devrelerinde  kullanılmak için formüle edilmiş, konsantre bir biyosittir. Sistemde yer alan tüm cihaz ve ekipmanları, bakteri, yosun, mantar ve her türlü biyolojik aktivasyona karşı korur, özellikle legionella phenomenia bakterisi üzerinde çok etkilidir. Gıda maddeleri üreten tesislerde de kullanılabilir. 

     

    GENEL ÖZELLİKLERİ

    COSMOLİNE™ CS COSMOCID  eşit konsantrasyonda glutaralaldehit ve quarterner amonyum tuzu içeren esaslı güçlü bir biyosit olup, legionella hastalığına sebep olan bakteri başta olmak üzere, her türlü organik çamur, yosun, mantar, küf oluşumunu önlemek için geliştirilmiş, sıvı bir üründür. Yüksek konsantrasyonu sayesinde ekonomiktir.

     

    Yoğunluk (20°C/68°F):                          1.00 ± 0.02 g/cm3

     

    pH (1 % Solution):                                  5 ± 0.5

     

    Donma noktası:  below – 5°C

Önerilen kullanım şekli

UYGULANMA ve DOZAJ

COSMOLİNE™ CS COSMOCID  İleri seviyede biyolojik aktivasyona uğramış ve/veya kirlenmiş sistemlerde, uygulama öncesinde, çamur ve birikintiler COSMOLİNE™ CS COSMOCID  ile temizlenmelidir. İlk kez yapılacak koruma amaçlı dozaj için sisteme 60 ppm COSMOLİNE™ CS COSMOCID  beslenmelidir. Sürekli kontrol altında tutulan sistemlerde, ilave olan her 1 m3 su için 10 gr ürün kullanılmalıdır.

 

 

SİSTEM ÇALIŞMA PARAMETRELERİ

Çevrim Suyu pH                 : 6,5-14,00

 

 

AMBALAJ : 30  veya Kglık P.E. bidonlarda

 

Çevre ve İnsan Sağlığı:

Kullanım sırasında göz ve deri ile temas etmemelidir. Herhangi bir bulaşma durumunda bol su ile yıkanmalıdır.

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-202