COSMOLİNE™ CT 2018- Katalize Sülfit C Buhar Kazanı Korozyon İnhibitörü

COSMOLİNE™ CT 2018- Katalize Sülfit C Buhar Kazanı Korozyon İnhibitörü

  • COSMOLİNE™ CT 2018, buhar kazanlarında kullanılan konsantre katalize sülfit bazlı, yeni  jenerasyon bir kimyasaldır. (HAS&HBS) Yüksek kapasiteli sistemler için geliştirilmiş çok hızlı bir korozyon önleyicidir. 

    Görünüş          : Açık  renkli sıvı

    pH                   : Nötr

    Özgül ağırlık : 1.15 gr / cm³

     

    Hızlı oksijen tutucudur.

    Kazan ve buhar hatlarını korur.

    Kolay kullanımlı sıvı üründür.

    Çok basit analiz metodu vardır.

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ CT 2018  için uygulanacak dozaj, sistemin çalışma şartlarına bağlıdır. Sürekli olarak degazör veya besi tankı çıkışına dozlanır. Dozaj pompası kullanılıyorsa, soğuk yumuşak suyla  seyreltilerek kullanılmalıdır. Başlangıç dozajı 200 gr./ton su olarak uygulanır. Devam dozu, sistemde 30 – 50 ppm. sülfit fazlası sağlanacak şekilde sürdürülür. COSMOLİNE™ CT 2018,  atmosferdeki oksijeni absorplayabileceği için uzun süre ağzı açık ambalajda bırakılmamalıdır.

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

 

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-206