COSMOLİNE™ –Pickling Paslanmaz Çelik Kaynak izi Temizleyici

COSMOLİNE™ –Pickling Paslanmaz Çelik Kaynak izi Temizleyici

  • Paslanmaz yüzeylerin kaynak izleri temizliği için üretilen üründür. Paslanmaz metallerde kaynak esnasında kaynak çapak önleyici kullanılmış olsa bile oluşan kaynak izinin temizlenmesi gerekir. Bu izlerin temizlenmesi amacı ile üretilen kaynak izi temizleyicisi jel veya sıvı formdadır.Paslanmaz çelik yüzeyindeki kaynak, ısıl işlem ve her türlü korozyon ve pas lekelerini temizler. AISI 304 -316- 321 ve türevleri için uygundur.

Önerilen kullanım şekli

Reaksiyon Süresi : ( 20°C de – soğuk çekim ) 15 – 60 dakika
Tüketim              : 150 – 250 m/kg

Uygulama           : Yüzeydeki yağları COSMOLİNE™ ile temizleyin. Kapağı açmadan homojen oluncaya kadar çalkalayın. Uygun bir fırça ile sürün. Reaksiyon süresi sonunda akan, bol, temiz su ile yıkayın.

Dikkat: Sıcak yüzeye uygulamayın. Uygularken gözlük, eldiven, önlük vb. malzeme kullanın. Cilt ile temasta bol su ile yıkayın.

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-194