COSMOLİNE™ CT 4030- Buhar Kazanı Kışır İnhibitörü

COSMOLİNE™ CT 4030- Buhar Kazanı Kışır İnhibitörü

  • COSMOLİNE™ CT 4030 , buhar kazanlarında kullanılan organik katalizörlü, köpük kesicili, kombine, konsantre, polifosfonat bazlı  yeni  jenerasyon bir kimyasaldır.(HAS&HBS)Buhar kazanına kadar, kimyasal yapısı kesinlikle bozulmaz. Sadece sistemde sertlik varlığında  reaksiyon oluşturur. Yapısındaki polymer ve dispersantlarla  yeni oluşumları askıda tutarak dip ve  yüzey blöfleriyle sistemden kolaylıkla atılmalarını sağlar. Yüksek alkali ortamlı ve çok kirli sistemlerde, yapısındaki köpük önleyici sayesinde buharın sistemden temiz çekilmesini sağlar.

     

    Görünüş                : Saydam renksiz sıvı

    pH                          : 8.0 – 9.0

    Özgül ağırlık        : 1.125 gr./ cm³

     

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ CT 4030, sürekli olarak degazör  veya besi tankı çıkışına dozlanır. Başlangıç dozajı 100 gr./ton su olarak uygulanır. Devam dozu, sistemde 3 – 5 ppm. fosfat miktarı sağlanacak şekilde sürdürülür.

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-201