COSMOLİNE™ Treat 110 – Kaplama Ve Boya Öncesi Metal Yüzey Hazırlayıcı

COSMOLİNE™ Treat 110 – Kaplama Ve Boya Öncesi Metal Yüzey Hazırlayıcı

  • METAL YÜZEY ÜZERİNDEKİ YAĞ TABAKASINI BİR İŞLEMDE  ALARAK FOSFAT KAPLAR. BOYA VE KAPLAMA SONRASI  MUHTEMEL PAS VE  KOROZYON YÜRÜMESİNE ENGEL OLUR.İŞLEM SONRASI DURULAMA GEREKTİRMEZ.TEMİZLENMİŞ YÜZEYLERİNİZİ HAVA İLE TEMAS ETSE BİLE PAS VE KOROZYONA UĞRAMADAN UZUN SÜRE KORUR.DAHA SONRA BOYA VE KAPLAMA YAPILABİLİR.TREAT 110 metal yüzeylerden yağı,gresi ve kir tabakalarnı kolaylıkla uzaklaştıran,solvent ve detarjan içeren özel bir bileşiktir.TREAT 110 uygulandıktan sonra durulama gerektirmeden boya ve kaplama öncesi hazırlık yapmış olur.

    NOT:TREAT 110,soğuk ve dondurucu ortamda muhafaza edildiği taktirde ayrışabilir ve kalınlaşabilir.Bu durum performansını etkilimez.Kullanmadan önce bir süre oda sıcaklığında bekletiniz.

Önerilen kullanım şekli

SİLME YÖNTEMİ İLE KULLANIM
Gres ve yağın kaba kısmını yüzeyden siliniz.1 birim TREAT 110 ‘u 7 birime kadar su ile seyreltiniz.Hazırlanan çözeltiyi fırça,bez veya sert sünger ile uygulayınız.Silme yöntemi ile uygulama yaptıktan sonra yağ  tabakası giden fosfat kaplanan yüzeyi durulama yapmaksızın kurumaya bırakın.Daha sonra koruyucu malzemeyi (boya ve kaplama) istediğiniz zaman uygulayın.

DALDIRMA YÖNTEMİ İLE KULLANIM
Tankın içine koymuş olduğunuz TREAT 110 ‘u 5 birime kadar su ile çoğaltınız.50-60 C’ye yükseltmiş olduğunuz tankın içine yüzey temizliği yapmak istediğiniz malzemeyi koyunuz.15-20 dk. beklettikten sonra malzemeyi çıkartınız.Kurumaya bırakınız ve koruyucu malzemeyi uygulayınız.
TREAT 110 içindeki özel inhibütörler sayesinde  hiçbir metal aksama zarar vermez.

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-36