COSMOLİNE™ PR012- Antifoam Endüstriyel Köpük Kesici

COSMOLİNE™ PR012- Antifoam Endüstriyel Köpük Kesici

  • R 012 Antifoam , mikro biyolojik arıtma tesislerinde ve havalandırmalı sistemlerde etkili bir köpük kesicidir.Oluşmuş köpüğü giderdiği gibi, köpüğün oluşmasını uzun süreli engeller. PR 012 Antifoam istenilen oranda seyreltilerek kullanılabilir. PR 012 Antifoam , hidrokarbonlar, sentetik vakslar ve emülsiyon yapıcılardan oluşan köpük kesici bir üründür.Görünüm : Bej akışkan sıvıYoğunluk (20oC) : Yaklaşık 1,0 g/mlDepolama Sıcaklığı : 15-30 C

    Raf ömrü* : Depolama koşullarına uyulması şartıyla ürün açıldıktan sonra 3ay

    Bileşenler

    Preparat tanımı : % Cas no
    Mineral oil 40-70 64742-54-7
    · Kimyevi tanımlama: Karışımlar
    · Tarifi: Tehlikesiz katkılar ihtiva eden ve aşağıda belirtilen maddelerden oluşan karışım.
    · İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: kalkmıştır

     

Önerilen kullanım şekli

Önerilen kullanım şekli

PR 012 Antifoam  kullanmadan önce karıştırılmalıdır ve bir pompa yardımıyla dozlanabilir.Ürün direkt olarak ya da seyreltilerek uygulanabilir. Seyreltme işlemi, bir karıştırıcı yardımıyla yapılmalıdır.Ürünün  seyreltilmeden uygulanması durumunda dozlama noktası olarak sistemde türbülansın en yüksek olduğu nokta seçilmelidir.Seyreltilme işleminde kullanılan suyun sıcaklığı en fazla 35C olmalıdır.

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-341