COSMOLİNE™ 600-20- Su ve Solvent Bazlı Boyalar İçin Koagulant

COSMOLİNE™ 600-20- Su ve Solvent Bazlı Boyalar İçin Koagulant

  • COSMOLİNE™600-20
  • Su ve solvent bazlı boyalar için koagülant. Bu ürün bilinen bütün boyalarla saniyeden çok daha kısa bir sürede tesir gösteren yüksek aktif mineral maddelerden oluşur. Ağır metallere kıyasla yüksek bir absorbsiyon gücüne sahiptir.Suda çok iyi çözünür ve bu sayede hızlı ve etkilidir. Bu ürün yenilenebilir kaynak bazlıdır, karbon nötrdür ve biyolojik olarak parçalanabilir.

 

  • Uygulamalar: 600-20 Su ve solvent bazlı boyaların pıhtılaştırılmasında suda çözünür bir koagülant olarak kullanılır.

 

  • Özellikleri: 600-20 Serbest akışkan, tiksotropik macun formunda. Ürün su ve solvent bazlı boyaları hızla pıhtılaştırırken ortaya çıkan köpüğün köpük giderici PR 012 ile etkin bir şekilde baskılanması gerekir. Bileşenler Tarifi: Tehlikesiz katkılar ihtiva eden ve aşağıda belirtilen maddelerden oluşan karışım. İhtiva ettiği tehlikeli maddeler: kalkmıştır

Önerilen kullanım şekli

Doz:
600-20
Suya düşen boya miktarının %15-25 arasında peristaltik bir pompa ile dozlanır.

Özellikler:
Fiziksel hali:
Kahverengimsi macun
Yoğunluk:
1.03 g/ml (+/-0,03)
pH (kons.):
Yaklaşık 9,20 (+/- 0,5)
Uygulama konsantrasyonu:
% 0.3 -% 0.5
Dayanıklılık:
+ 50 ° C ile ° C +5 depolama için 12 ay

Güvenlik Bilgisi
DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU MGVS No : 110-421