COSMOLİNE™ Short Cut –Yapışkan, Wax, Zift Ve Katran Çözücü

COSMOLİNE™ Antifoam- Endüstriyel Köpük Önleyici

  • Su ile emülsiyon yapabilen güçlü yağ,zift ve katran sökücüÜRÜN ÖZELLİKLERİ ve AVANTAJLARI

    Kullanım sonrasında artık bırakmaz, aşındırmaz. Klorlu ve aromatik çözücüler içermez dolayısıyla kansorojen değildir.

Önerilen kullanım şekli

SHORT CUT özel formülü sayesinde su ile karıştırıldığında viskoz bir emülsiyon oluşturur. Bu şekli ile dik yüzeylere tutunarak inatçı kir,yağ ve pasakları temizler. Yağ, katran çözülene kadar yapıştığı yüzeyi bırakmaz. Su ile karıştığında yanıcı değildir. Dolayısıyla diğer solventlerden mazot ve benzinden daha emniyetlidir. Zehirli ya da rahatsız edici duman çıkartmaz.
Ekonomiktir : yüzeylere tutunabileceği için akma, damlama yapmaz. Dolayısıyla ürün kaybı oluşmaz. 1’e 4 ila 8 birim su ile karıştırılır. Temizlik maliyetlerini düşürür. Ovma gerektirmez. İş gücünü azaltır.

KULLANIM ALANLARI
İş makinelerinden, araba motor bloklarından ve her türlü ekipmandan organik ve inorganik kirleri ve yağları söker. Araba motor bloklarında buharla, mazotla, deterjanla yapılan temizlemelerden çok daha iyi sonuç verir. Tank yüzeylerinin temizliğinde de kullanılır

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-27