COSMOLİNE™ Cosmo Hyg 400-Klor Bazlı Alkali Sıvı Köpüklü Temizlik Ve Dezenfeksiyon Ürünü

COSMOLİNE™ Cosmo Hyg 400-Klor Bazlı Alkali Sıvı Köpüklü Temizlik Ve Dezenfeksiyon Ürünü

  • COSMO HYG 01 ameliyathanelerin, banyoların, tuvaletlerin, kliniklerin yerleri, duvarları ve tıbbi araç yüzeylerini temizleme  ve dezenfekte  etmek  için  formüle  edilmiş  bir      preparattır.  Düşük konsantrasyonlarda  etkili  ve  ekonomiktir.  Korozyon  önleyici maddeler  içerir,  aldehit  ve  fenol  içermez.  Paslanmaz  çelik, cam ve  plastik  malzemeler  ile  uyumludur.  Tüm  kliniklerin  ve muayenehanelerin,  yer  ve  yüzey  dezenfeksiyonunda,  tıbbi araçların  (inkübatörler  gibi)  dezenfeksionunda  kullanılabilir.COSMO HYG 01,  %  0,5  oranında  oda  sıcaklığındaki  su  ile sulandırılarak  kullanılır.  Uygulama  için  ovalama-silme  metodu, temizleme  makinaları  yardımı  ile  püskürtme  metoduyla kullanılabilir. Her kirlenmeden sonra solüsyonu yenileyiniz. 

    Orijinal  ambalajında,  kapalı  olarak,  normal  depo  koşullarında tutulmalıdır.  20°C  nin  altındaki  depolama  koşullarında  üründe donma  görülebilir.  Donmuş  mamul  uygun  depo  şartlarında  bir müddet bekletme ile tekrar orijinal formuna dönüşür. Bu durumun ürün performansı üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur.

    ÖNEMLİ NOT :

    Yutmayınız. Kıyafetler ile temasını önleyiniz. Cilt ve göz  ile temas halinde derhal bol su ile durulayınız ve  medikal yardım alınız. Çalışma esnasında uygun koruyucu eldiven ve koruyucu kıyafet giyiniz. Kazalarda ve rahatsızlık durumunda hemen doktor çağırınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde, ambalajında saklayınız. Aşırı kirlenmelerde sadece non-iyonik ek temizleyiciler kullanınız. Diğer kimyasallar ile (deterjanlar, anyonik yüzey aktifler vb.) karıştırmayınız. Tavsiye edilen oranlarda sulandırınız.

     

Önerilen kullanım şekli

Seyreltme Tablosu       

Su miktarı          Ürün (%0,5)

1 lt                       5 ml

10lt                     50 ml

20lt                   100 ml

 

 

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-135