COSMOLİNE™ Cosmo Baz-Konsantre Su Bazlı Karbon, Yağ ve Alkali Pas Çözücü

COSMOLİNE™ Cosmo Baz-Konsantre Su Bazlı Karbon, Yağ ve Alkali Pas Çözücü

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ve AVANTAJLARI

Konsantre olduğundan ekonomiktir. Sıcak veya soğuk olarak kullanılabilir. Korozyon inhibitörü içerdiğinden yüzeylerde paslanmaya sebep olmaz. Fosfat ve solvent içermez, biyolojik olarak parçalandığından çevre dostudur.

Açıklama

Pirinç, bakır, metal malzemelerin üstünden pas, yağ alma ve karbon temizlemek için kullanılan özel bir üründür. Çelik, plastik veya lastik daldırma tankları içerisinde sıcak su ile kullanılır.

Alkali pas sökücüler çok sıkca kullanılmamak ile birlikte en güvenlileridirler. Alkali pas sökücülerde metalin yüzeyinde pas ve korozyondan başka metalin kendisine zarar vermeden yüksek yüzey gerilimi ile pas sökme işlemi yapar.

Alkali ürün ile pas sökme işlemi yapılıyor ise mutlaka gözlük eldiven gibi koruyucu giysiler kullanılmalıdır

Önerilen kullanım şekli

Önerilen kullanım şekli

 

SEYRELTME ORANI: 1/5- 1/20 oranında su ile seyreltilerek kullanılır.

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-134