COSMOLİNE™ Envi- Konsantre Genel Dezenfektan Ve Kokulu Çok Yönlü Temizlik Ürünü

COSMOLİNE™ Envi- Konsantre Genel Dezenfektan Ve Kokulu Çok Yönlü Temizlik Ürünü

COSMOLİNE™ ENVİ  diğer dezenfektanların tersine parfüm kokuludur. İçerdiği dezenfektan birçok bakteriyi yok ederek koku oluşumunu engeller. Temizleyici özelliği bulunduğundan genel temizlik ürünü olarak kullanılır. İçerdiği dezenfektanlarla çevreye, doğada yaşayan canlılara ve bitkilere zarar vermeyen ilginç bir üründür.

HOŞ KOKULU.DOĞAL PARFÜM KOKUSU BIRAKARAK İSTENMEYEN KOKULARI GİDERİR FERAHLIK VERİR.
ETKİLİ TEMİZLİK.PEK ÇOK YÜZEYİ ÇOK ETKİN ŞEKİLDE ZARAR VERMEDEN TORTU VE ATIK BIRAKMADAN TEMİZLER.
ÇEVRE GÜVENLİĞİ.BİYOLOJİK OLARAK PARÇALANIR. FOSFAT,ASİT,KOSTİK,SOLVENT İÇERMEDİĞİNDEN BİTKİLERE YAŞAYAN CANLILARA ZARAR VERMEZ.
EKONOMİK KULLANIM.YÜKSEK ORANDA SU İLE SEYRELTİLDİĞİNDEN EKONOMİK BİR ÜRÜNDÜR.

Önerilen kullanım şekli

 

COSMOLİNE™ ENVİ  Arıtma tesisleri,pazar yerleri,çöp konteynerleri, tıbbi klinikler ,havaalanları,oteller,okullar,mağazalar,iş hanları,showroomlar, spor komleksleri, fabrikalar, restoranlar, açık alanlar,park bahçeler gibi pek çok alanda kullanılır.
Zeminleri, tezgahları, duvarları, soyunma odaları, masa, bilgisayar vb yerleri temizler,parfüm kokusu yayar. Ahşap, granit, mermer, metal, mozaik, beton, formika, fleksiglas, epoksi, pvc gibi suyla yıkanabilen diğer yüzeylerde etkin şekilde kullanılır.
Ayrıca inşaat alanları, karayolları,otobüs işletmeleri,parklar gibi alanlarda COSMOLİNE™ ENVİ  dezenfekte edici, parfüm kokusu yayma özelliği ile kullanılır.

 

KARAYOLU, AÇIK ALAN KULLANIMI:
COSMOLİNE™ ENVİ   püskürtücü veya yıkama araçlarına  1/200 olarak seyreltilip basınçla kullanılır. Dezenfekte sağlanır.

GENEL AMAÇLI KULLANIM:
Temizlenecek yüzeye ve kire bağlı ENVİ 1/5ile  1/30 oranında su ile seyreltilir. Paspas, fırça, bez, püskürtme yöntemleriyle kullanılır.