COSMOLİNE™ Majesty- Konsantre Çok Amaçlı Genel Temizlik Ürünü

COSMOLİNE™ Majesty- Konsantre Çok Amaçlı Genel Temizlik Ürünü

  • HOŞ KOKULUDUR
  • KOLAY NÜFUS EDER
  • ASİT, AMONYAK VEYA SERBEST ALKALİ İÇERMEZ
  • DURULAMA GEREKTİRMEZ
  • BİYOLOJİK OLARAK PARÇALANIR
  • PEK ÇOK TEMİZLİK MADDESİNİN YERİNE KULLANILIR
  • BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARINDA ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTERİR

 MAJESTY, genel temizlik amaçlı ürünün yaptığı işi tek başına yapabilen süper konsantre olarak formüle edilmiş fevkalade etkin bir temizleme ürünüdür.

MAJESTY, suyun değip zarar vermediği her yüzeyde güvenle kullanılır. Nötr bir temizleme malzemesi olması ve biyolojik olarak çözünebilmesi nedeni ile insan ve çevre dostudur.

Önerilen kullanım şekli

Önerilen kullanım şekli

KULLANIM ŞEKLİ
COSMOLİNE™ MAJESTY , konsantre bir ürün olduğundan önce su ile seyreltilmelidir. Püskürtülerek, bezle, paspasla ya da süngerle uygulanabilir.

AĞIR KİRLERİN TEMİZLİĞİ
Yağlı ve kirli zeminlerin, ahşap döşemelerin,spor salonları ve umuma açık yerlerdeki zor kirlerin temizliğinde 1 birim COSMOLİNE™ MAJESTY’ i   5/10  birim su ile seyrelterek kullanınız. Ağır yağ lekeleri ve çıkması güç ayak izlerinin temizliğinde sıcak su ile kullanılması faydalı olabilir.

GÜNLÜK DÜZENLİ TEMİZLİKLER
Lavabo,fayans,tuvalet,küvet gibi seramik malzemeler ile mermer, mozaik vinil,marley,kauçuk,plastik döşemelerde,deri kumaş ve sudan etkilenmeyen her türlü eşyada,boyalı boyasız metallerde ahşap mobilyalarda ve diğer tüm sert zeminlerin düzenli temizliğinde 1 birim COSMOLİNE™ MAJESTY  30 birim su ile seyreltilerek kullanılır.

KULLANILDIĞI ALANLAR
COSMOLİNE™ MAJESTY , paslanmaz çelik,alüminyum,camağaç eşya,porselen,mermer,plastik,lastik vinil ve asfalt zeminler,boyalı yüzeyler,tuğla,mozaik,deri olmak üzere pek çok yüzeyde emniyetle kullanılır.

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-13