COSMOLİNE™ Multi Magic- Konsantre Genel Temizlik Ürünü

COSMOLİNE™ Multi Magic- Konsantre Genel Temizlik Ürünü

  • FOSFAT İÇERMEZ
  • HOŞ KOKULUDUR
  • KOLAY NÜFUZ EDER
  • ASİT ,AMONYAK VEYA SERBEST ALKALİ İÇERMEZ
  • DURULAMA GEREKTİRMEZ
  • BİYOLOJİK OLARAK PARÇALANIR
  • PEK ÇOK TEMİZLİK MADDESİNİN YERİNE KULLANILIR
  • BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARINDA ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTERİR

COSMOLİNE™MULTI MAGIC ,genel temizlik amaçlı ürünün yaptığı işi tek başına yapabilen süper konsantre olarak formüle edilmiş fevkalade etkin bir temizleme ürünüdür.

COSMOLİNE™MULTI MAGIC ,suyun değip zarar vermediği her yüzeyde güvenle kullanılır.Nötr bir temizleme malzemesi olması ve biyolojik olarak çözünebilmesi nedeni ile insan ve çevre dostudur.

COSMOLİNE™MULTI MAGIC,  su bazlı boyaları her yüzeyden zarar vermeden çözer. Epoksi zeminlerde oluşan lastik izlerinin temizliğinde çok iyi sonuç verir.

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™MULTI MAGIC ,çok konsantre bir ürün olduğundan önce su ile seyreltilmelidir.Püskürtülerek ,bezle ,paspasla yada süngerle uygulanmalıdır.

AĞIR KİRLERİN TEMİZLİĞİ:
Yağlı ve kirli zeminlerin ,ahşap döşemelerin, spor salonları ve umuma açık yerlerdekizor kirlerin temizliğinde 1 birim COSMOLİNE™MULTI MAGIC ‘i 10-20 birim su ile seyrelterek kullanınız.Ağır yağ lekeleri ve çıkması güç ayak izlerinin temizliğinde sıcak su ile kullanılması faydalı olabilir.

GÜNLÜK DÜZENLİ TEMİZLİKLER:
Lavabo, fayans, tuvalet, küvet gibi seramik malzemeler ile mermer, mozaik vinil ,marley,kauçuk, plastik döşemelerde ,deri, kumaş ve sudan etkilenmeyen her türlü eşyada , boyalı ,boyasız metallerde ahşap mobilyalarda ve diğer tüm sert zeminlerin düzenli temizliğinde 1 birim COSMOLİNE™MULTI MAGIC  30-60 birim su ile seyreltilerek kullanılır.

CAM TEMİZLİĞİ:
Cam yüzeylerin berrak temizliği için 1 birim COSMOLİNE™MULTI MAGIC  100-150 birim su ile seyrelterek kullanılır.

KULLANILDIĞI ALANLAR:
COSMOLİNE™MULTI MAGIC,paslanmaz çelik ,alüminyum,cam,ağaç eşya,porselen,mermer, plastik, lastik, vinil ve asfalt zeminler,boyalı yüzeyler,tuğla,mozaik,deri olmak üzere pek çok yüzeyde emniyetle kullanılır.

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-34