Mutfak,Fırın Temizleyici COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME

Mutfak,Fırın Temizleyici COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME

COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME  SOLVENT İÇERMEYEN BİR YAĞ ÇÖZÜCÜDÜR

COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME  Mutfak Temizleyici, en zorlu yağ ve kirlere kolayca nüfuz eden güçlü temizliği ile, mutfağınızı hijyenik ve tertemiz yapar. Konsantre formülü sayesinde en ağır yağ ve kir kalıntılarını süratle çözer fırın ve fırın tavaları, yanmış yağlar, katran, kurum kalıntıları, baca dumanı ve davlumbaz temizliğinde kullanılır.

Solvent, koku ve boya maddesi içermeyen, yanıcı olmayan yağ çözücü bir malzemedir.

Konsantre bir üründür. 1/5 ile 1/80 birimi kadar su ile seyreltilir

Biyolojik olarak parçalanır. Lastik, plastik, seramik,beton,çimento,taş,briket,mozaik,mermer,zift, asfalt, çeşitli emaye ve metal üzerinde kullanıma elverişlidir. Hassas yüzeylerin temizliğinde güvenle kullanılır.

Temizleme işlemi esnasında hiçbir metale zarar vermez. Isıtma soğutma sistemlerinde oluşan yosunu çözer.

Plastik aksam üzerinde oluşan kirleri mükemmel temizler. Pirinç,bakır,metal malzemelerin üstünden yağ alma işlemini daldırma yöntemiyle çözer

Özellikleri

 

COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME  Mutfak Temizleyici yüzeylerdeki yağı temizler ve gücü sayesinde en zorlu kirleri bile söker atar.

Fosfat, sert asit/alkali ve klorlu ağartıcı içermez – dolayısıyla hiçbir zararlı duman üretmez.

Önerilen kullanım şekli

Kullanım şekli:

COSMOLİNE™Hİ SPEED HOME  Mutfak Temizleyici mutfak tezgahı, ocak ızgaraları, mutfak gereçleri, lavabolar ve buzdolapları gibi her türlü su geçirmez, yıkanabilir yüzeylerde güvenle kullanılabilir.

Yüzeylere püskürtün, silin ve kurulayın.

Ekstra zorlu kirler için, solüsyonu 1:1 oranında kullanın.

 

Güvenlik bilgisi:

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Göz tahrişi sürerse: Tıbbi tavsiye alın / doktorunuza başvurun. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-183