Çok Amaçlı Temizleyici COSMOLİNE™ PUNCH HOME

Çok Amaçlı Temizleyici COSMOLİNE™ PUNCH HOME

  • COSMOLİNE™ PUNCH HOME Portakal bahçelerini anımsatan kokusuyla, diğer temizleyiciler ve yağ gidericilerin tersine solvent kokusu bırakmayan ve içinde sağlığa zararlı hiçbir kimyasal madde içermeyen , mükemmel kokusuyla etkili temizlik sağlayan çok yönlü ve ekonomik bir üründür.COSMOLİNE™ PUNCH HOME Çok Amaçlı Temizleyici her çeşit kiri, kir birikimini ve yağı yok eder ve keskin kalıntılar bırakmaz çiziksiz parlak bir yüzey bırakarak etkince temizler.

    Doğal türevli fakat güçlü temizlik bileşenleri sayesinde evinizi temiz, doğal ferahlıkta ve güvenli hissedilir bırakır.

    Çok amaçlı formül ve çok yönlü işlevi sayesinde ev temizliğini kolaylaştırır.

    Zararlı kalıntılar olmaz çünkü içinde fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcı yoktur ve doğada tamamen çözünebilir.

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ PUNCH HOME  Çok Amaçlı Temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

Genel temizlik için, bir kova içerisindeki 5 litre suya 30 ml COSMOLİNE™ PUNCH HOME  Çok Amaçlı Temizleyici ekleyin. Yüzeyleri yıkayın ve uygun bir şekilde kurulayın. Durulamaya gerek yoktur!

 Endüstriyel kullanımı:

GENEL AMAÇLI TEMİZLİK: çıkarılacak kirin yoğunluğuna bağlı olarak 1/5  ile  1/30 oranında  seyreltilir. Bez,fırça yada pürkürtücü kullanarak kirli alanlara uygulanır. Etkisini göstermesi için  5 dk beklenir,daha sonra basınçlı suyla çalkalanır.

PARÇA YIKAMA:kirin yoğunluğuna göre saf olarak yada 1/5 seyreltilerek kullanılır.
KOKU KONTROLÜ: Çöp kutularında veya çöp konteynırlarında 25 ile 50 ml punch  1 lt soğuk su ile karıştırılır ve püskürtülür. Diğer su esaslı  temizleyicilerin koku giderici  ve temizleyici özelliklerinin artırılması amacıyla: 1 lt seyreltilmiş ürüne 10 ml COSMOLİNE™ PUNCH HOME karıştırılır.

 

Güvenlik Bilgisi

 

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Göz tahrişi sürerse: Gerekiyorsa tıbbi tavsiye alın / doktorunuza başvurun. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-181