COSMOLİNE™ Show Time-Araç İçi Detaylı Temizlik Ürünü

COSMOLİNE™ Show Time-Araç İçi Detaylı Temizlik Ürünü

  • COSMOLİNE™SHOWTIME, Otomobillerin iç kısımları zamanla kirlenir, tozlanır ve lekelenir. Hoş olmayan görüntüler ortaya çıkar. Ayrıca bu kirlilik direkt olarak sağlığınızı da tehdit eder.Uygulamasında otomobil iç mekanının en detay noktaları, tavandan tabana ve bagaja kadar  temizlenerek hijyenik bir ortam sağlanır. Leke ve kirler, özel SHOWTIME ürünü ve profesyonel yöntemlerle temizlenir, aracınızda bahar ferahlığı sağlanır. Kir,leke,sigara dumanı siyahlığı gibi maddeleri söker atar.Püskürtme işlemi yapılarak birkaç dakika beklenir ve silinir.Köpüğü kontrollüdür.Uygulama sonrası eşsiz bir parlaklık sağlar.

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™SHOWTIME İşlem yapılacak yüzeydeki kirin veya lekenin yoğunluğuna göre 1/3 ile 1/10 oranında su ile çoğaltılır,
Fırçalama, silme, püskürtme yöntemlerinden herhangi birisi ile tatbik edilir.

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

 

COSMOLİNE™SHOWTIME Ciltle temas ettiğinde duyarlı hale gelmesine neden olabilir.Bu ürün, büyük miktarlarda ağızdan alınırsa, vücuda dahili zarar verebilir.

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-138