COSMOLİNE™ CD 1100- Soğutma Suyu Genel Dispersantı

COSMOLİNE™ CD 1100- Soğutma Suyu Genel Dispersantı

  • COSMOLİNE™ CD 1100, soğutma suyu devrelerinde askıda katı maddelerden,demirden ve biyolojik kirlilikten kaynaklanan depozit oluşumunu önleyerek ısı transfer verimini artırır. Ağır metaller içermemesi nedeniyle çevre açısından zararlı değildir.Klorlama verimini artırır.  (HAS&HBS) 

    Görünüş          : Berrak sıvı

    pH                   : Nötr

    Özgül ağırlık : 1.25 gr / cm³

     

    COSMOLİNE™ CD 1100  ile su sirkülasyon devrelerinde askıda katı maddelerden kaynaklanan depozit oluşumunu önlemek ve biositlerin verimlerinin arttırılması amacıyla hazırlanmıştır. İnsan ve çevre sağlığı açısından herhangi bir                                                                zararı yoktur.

     

     

    Bileşenler

     

    SODIUM ACRYLATE SILICATE ESTER

Önerilen kullanım şekli

Sistemde kullanılacak COSMOLİNE™ CD 1100   miktarı çalışma koşullarına, sistem suyunun analizine ve askıda katı madde miktarına bağlıdır. Normal dozaj  miktarı  10-50 ppm. arasında değişir.

 

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-253