COSMOLİNE™ TT 800- Taş, Korozyon Ve Tortu Temizleyici

COSMOLİNE™ TT 800- Taş, Korozyon Ve Tortu Temizleyici

  • COSMOLİNE™ TT 800,  Organik-inorganik asitleri ve özel inhibitörler içeren bir bileşim olup basınçlı sistemlerde taş ve tortu temizlemek için kullanılır. Kazan borularını bakımlı tutmaya ,temizlemeye yarar. uygulaması basittir. 

     

     

    Görünüş: Açık renkli sıvı

    Ph           : 1-1,2

    Özgül ağırlık        : 1.1 gr / cm³

    Yanıcı değildir.

Önerilen kullanım şekli

Tortu ve taş kirliliği gidermek için normal  şartlarda her 10 lt su için önce 1 lt TT 800 dozajında uygulanır.

. Sistem içindeki suyu tamamen boşaltınız, bu mutlaka yapılması gereken bir işlemdir

. Sistemi su ile doldurup boşaltarak durulayınız

.Sistemi gerekli seviyeye kadar doldurunuz. Her  10 lt su için önce 1 lt TT 800    ilave ediniz

.Yalnızca boyler için su sıcaklığına 50-60 C çıkarın kesinlikle sıcaklığını  60 C üzerine çıkmasını engelleyin ısı yükselmesi sırasında ve reaksiyon devam ettiği sürece oluşan gazlı emniyet ventillerini açık bırakarak dışarı atınız.

.PH ‘ın 4-6 saat süreyle 1.5-2.0 düzeyinde olmasını sağlayınız. Gerekiyorsa bir miktar daha TT   800 ilave ediniz. PH’ı periyodik olarak kontrol ediniz. PH’ın 1-2 arasında kalmasını sağlamak için işlem sırasında PH kontrolü yapılıp ilave TT 800  girilmelidir.

.Sistemi tamamen boşalttıktan sonra  tekrar su ile doldurup boşaltınız. Bu işlemi sistemden boşaltılan suya daldıracağınız turnusol kağıdı tamamen nötr renk verinceye kadar tekrarlayınız.

.Eğer hala tortu varsa yukarıda anlatılan işlemleri tekrarlayınız.

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-134