COSMOLİNE™ Unispray 19.67 –Alüminyum Yüzeyler İçin Alkali Yağ Alma Maddesi

COSMOLİNE™ Unispray 19.67 –Alüminyum Yüzeyler İçin Alkali Yağ Alma Maddesi

    • PTFE aluminyum ev eşyaları üretiminde dekoratif kaplama,emaye kaplama ve ya boya öncesi metal yüzey hazırlayıcı olarak üretilmiş alkali,asit içermeyen bir yağ giderme maddesidir. YANICI DEĞİLDİR.yanmış yağlar, kurum, katran gibi normalde ancak petrol bazlı yanıcı solventlerle çözülebilecek katranları en seri şekilde çözen su bazlı yanmaz bir üründür

      Paslanmaz çelik ,alüminyum,cam,ağaç eşya,porselen,mermer,plastik,lastik, vinil ve asfalt zeminler,boyalı yüzeyler,tuğla,mozaik,deri olmak üzere pek çok yüzeyde emniyetle kullanılır.

      Direkt temas etmeyiniz,eldiven ile kullanınız

       

      Kullanım: Su esaslı temizleyici. Yanıcı olmayan. Gres ve kiri, çabuk ve verimli bir şekilde temizleyen yüksek oranda alkalin konsantre sulu çözelti şeklinde gres,yağ çözücü.Metal yüzey hazırlama maddesi.

       

      Serbest alkalinite Na2O  olarak  <0,8% ve kompleks yapma yeteneği > 400 mg/CaCO3 (% 1 lik çözelti) elde edilir. Bundan dolayı atık arıtma tesislerine hiçbir şekilde zarar vermez.

       

       

      Görünüm : Sıvı– hafif sarı

      Koku        : Karakteristik

      pH (1 % Sol.) : > 11

      FLAMMABILITY : Hayır

       

       

Önerilen kullanım şekli

İŞLETME PROSEDÜRÜ

 

3 –6 AŞAMALAR
    KON.

 

SICAKLIK  °C
SÜRE

 

BASINÇ

 

SPREY YIKAMA % 1-5    50-80  °C 60-180 sn 0,5-2,5 atm

 

DALDIRMA %  2-5     50-80  °C 60-3000 sn      —

 

 

 

 

 

 

 

 

MALZEME UYGUNLUĞU

 

ÇELİK

 

Al&ALAŞIM

 

Cu&ALAŞIM

 

PLASTİK

 

BOYALI

 

UYGUN UYGUN UY.DEĞİL UYGUN TEST EDİN

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-104