COSMOLİNE™ Anilox Cleaner- Anilox Roller Temizleyici

COSMOLİNE™ Anilox Cleaner- Anilox Roller Temizleyici

    • Güçlü ve Güvenli Anilox Rulo ve Mürekkep Temizleyici.
    • Suyla inceltilebilir.
    • Çevre dostudur.
    • 100 Biyobozunur formül – Çevre için güvenlidir.
    • Her yerde mevcut olan en güçlü ve hızlı etkili aniloks  rulo temizleyici, temas halinde mürekkebi çözer.
    • Basılı aniloks temizliği, ultrasonik veya soda-püskürtme temizlemesinden kaynaklanan hasar riskini azaltır.
    • Tüm kurumuş UV, solvent bazlı ve su bazlı mürekkepleri her türlü aniloks rulosundan temizler.

    Periyodik olarak 1: 1 oranında su ile karıştırın. Günlük temizlik için koşullar izin verdiği ölçüde  1:4 veya daha yüksek su ile seyreltilin. Ultrasonik temizleme tankında veya ıslatma sisteminde mükemmel performans gösterir. Hem seramik hem de krom aniloks ruloları üzerinde etkili ve güvenlidir. Herhangi bir anilox rulosundan ve genel amaçlı bir temizleyici olarak mürekkebi temizlemek için kullanılır.

Önerilen kullanım şekli

Herhangi bir krom veya seramik aniloks rulosunun günlük veya periyodik olarak temizlenmesi için kullanılır. Eski, inatçı mürekkepler için 1: 1 karıştırma oranıyla (1 gal. Su ila 1 gal. Temizleyici) başlayın. 4: 1 (4 galon su 1 galon temizleyici) veya koşullar izin verdiği ölçüde daha yüksek bir seyreltme yapın, herhangi bir aniloks rulo üzerine püskürtün veya dökün, uygun fırça ile ovun, sonra suyla durulayın.

 

 

 

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No :  110-156