COSMOLİNE™ Rust Banish- Süper Konsantre Asidik özellikli Dekapan

COSMOLİNE™ Rust Banish- Süper Konsantre Asidik özellikli Dekapan

  • Alüminyum profillerin yenilenmesi için ideal bir üründür
  • Başka temizlik ürünlerine cevap vermeyen kirlerin temizliğinde çok etkilidir
  • Pas lekelerini her yüzeyde çözer
  • Suyun biriktiği yerlerde oluşan mineral tortuları anında çıkarır
  • Uzun süre temas ettiği yüzeylerin parlaklığını alır mat zemin oluşmasını sağlar
  • Boya öncesi alüminyum yüzey hazırlığı yapar
  • BTB, mozaik gibi yüzeyleri mükemmel temizler

Cilasız ahşap dış cephelerdeki kirlerin temizliğinde ideal bir üründür

Önerilen kullanım şekli

COSMOLİNE™ RUST-BANİSH asit özellikli dekapaj amaçlı silisli granit tuğla zeminlerin sürekli dekapaj işlemleri için hazırlanmış ağır bir üründür.
COSMOLİNE™ RUST-BANİSH kesinlikle saf halde kullanılmaz. Normal kullanım konsantrasyonu %5 özellikle güçlük arz eden durumlarda ve lokalize uygulama koşuluyla 5-10 dur.
Seyreltme işlemi normal musluk suyu ile yapılır. Bu karışım yüzeye püskürtülür. Birkaç dakika etkimesi beklenir. Çok kirli yerler gerekirse fırçalanır. İşlem sonunda ürün artıklarının giderilmesi için yüzeyler mutlaka bol ve mümkünse basınçlı su ile yıkanmalıdır.

KULLANIM ÖRNEKLERİ

  • Seramik veya tuğla toprağından mamul cephelere %5 oranında sulandırılmış COSMOLİNE™ RUST-BANİSH püskürtülür. Bütün organik veya mineral nitelikteki kirler derhal kaybolacaktır.
  • Çok sert ince grenli granit, yani mavi taştan oluşan yüzeylerde birkaç dakika bekledikten sonra basınçlı su ile uygulanırsa kirler uzaklaştırılacaktır.
  • Aynı sonuçlar kesme kaplama taşı olarak kullanılan üzerinde de alınabilir.

ALÜMİNYUM DEKAPAJI (Elokalsiz  alüminyumlar için) COSMOLİNE™ RUST-BANİSH alüminyum saçlardaki korozyon ve oksitlenmeyi giderir. Ürünü plastik bir kapta 1/10 ile 1/25  oranında inceltin. Püskürterek yada fırça ile uygulayın. Birkaç dakika etkimesi için bekleyin gerekirse silin ve sonra bol su ile yıkayın. Geniş yüzeylerde işleme aşağıdan başlayıp adım adım ilerlenmelidir.

KULLANIM SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Serpintilerden korunun (solunmamalı ve cilde temas etmemelidir.) COSMOLİNE™ RUST-BANİSH cam yüzeyleri, cilalı bazı yüzeyleri, eloksallı alüminyumu,hafif metalleri aşındırır ve donuklaştırır. Temas etmesi durumunda derhal yıkayın. Çok konsantre olarak kullanmaktansa bol miktarda ancak daha fazla seyreltilmiş halde kullanılması tercih edilmelidir. Taş yüzeylerin büyük  farklılıklar göstereceği dikkate alınarak önce bir yüzeyde denenmelidir.
COSMOLİNE™ RUST-BANİSH ‘i ağzı iyice kapalı olarak ve iyi havalandırılan bir yerde saklayınız
Gözlerle temas etmesi halinde derhal bol su ile yıkayın ve hekime başvurun
Kullanırken koruyucu elbise ve uygun eldivenler giyilmelidir.
Herhangi bir kaza ve rahatsızlık hissedilmesi durumunda derhal hekime başvurulmalıdır.

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-05