COSMOLİNE™ Cosmo Color- Endüstriyel Boya Çözücü

COSMOLİNE™ Cosmo Color- Endüstriyel Boya Çözücü

DERİNE NÜFUZ ETME ÖZELLİĞİ İLE EN KUVVETLİ YÜZEY KAPLAMALARININ BİLE İÇİNE İŞLER.
Boya, vernik, çıkartma, yapıştırıcı, vinil ve Scotchlite kaplama gibi sert yüzey koruyucularını söker.
Çelik, metal, alüminyum, briket ve beton yüzeylere zarar vermez. Bu yüzeylerde çiziklere ve bozulmalara yol açmaz.
Açık ve kapalı yerlerde 5 C’nin üzerindeki sıcaklıklarda kullanılabilir. Fırça, bez ve sprey, daldırma yöntemi ile uygulanabilir olması zamandan tasarruf sağlar, bakım masraflarını azaltır. Ölçüm ve karıştırma yapılmasını gerektirmez. Asit ve alkaliler ihtiva etmez. Yeniden boyama işi yapılmadan önce yıkama ve nötralize işlemi gerektirmez.

COSMOLİNE™ COSMO-COLOR SPOR SALONU ZEMİN BOYALARINI VE CİLALARINI HIZLI BİR ŞEKİLDE SÖKER.

  • Çabuk netice-bir defa tatbik etmekle pek çok yüzey kaplaması sökülür
  • Ahşap dokusuna zarar vermez, dekoratif desenleri harap etmez
  • Boyayı söktükten sonra yıkama gerektirmez

Ahşap malzemeye ilaveten COSMOLİNE™ COSMO COLOR metalleri, boyaların astarlarını, mine kaplamayı, lakları, gomalağı ve vernikleri sıyırır. Vinil ve diğer sentetik kaplama malzemesi üzerinde kullanmayınız

Önerilen kullanım şekli

UYGULANMASI
Bir fırça vasıtasıyla ve her defasında küçük bir yüzey üzerinde çalışarak tatbik ediniz. Sökmeyi amaçladığınız kaplamanın özelliğine göre 3 ile 30 dakika süreyle bekleyiniz. Kaplamayı önce kaba çelik tlaşı ile gevşetiniz, bilahare ince çelik talaşı, kabaca paçavra ve lastikli sıyırıcı ile temizleyiniz. Acele etmeyip COSMOLİNE™ COSMO COLOR  un görevini en iyi şekilde yerine getirmesine imkan tanıyınız. Yüzeyin yeniden boyanması önceden solventlerle yıkanması veya nötralize edilmesi gerekmez.

DİKKAT: COSMOLİNE™ COSMO COLOR  hava kompresörlü spreyle kullanılarak tatbik edilmemelidir. Zira bu taktirde hortumlar delinerek patlayacak, yaralanmalara ve malzemelerin zarar görmesine yol açacaktır.

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-251