COSMOLİNE™ Redolent- Çiçek Kokulu Oda Parfümü

COSMOLİNE™ Redolent- Çiçek Kokulu Oda Parfümü

  • AçıklamaCOSMOLİNE™ REDOLENT, yaşadığınız her türlü mekanın hoş kokmasını sağlayan bir oda parfümüdür. Çiçek kokusunu yaşadığınız mekana taşır.
    • Özel parfümü ile her türlü ortama temizliğin ve ferahlığın kokusunu getirirken ,havası tazelenen ortamlar bu hoş çiçek kokusunu uzun süre korur.
    • Oteller, işyerleri,okullar,mağazalar,alışveriş merkezleri,bankalar,toplantı salonları,banyolar,mutfaklar ve diğer aklınıza gelen her türlü kapalı ortamda kullanıldığı taktirde havaya çilek kokusunu getirirken kötü kokuları giderir.
    • Yıkanmış çamaşırlar üzerine veya dolap içlerine sıkıldığı taktirde giysileriniz uzun süreli taze çiçek kokusuna kavuşur
    • Kumaşlarda leke bırakmaz

Önerilen kullanım şekli

Arzu edilen dereceye göre günde birkaç kez özel ekipmanı ile kullanılır

Otellerde çamaşırlar,perdeler ve ortama tatbik edilir

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-30