COSMOLİNE™ All Gleam- Konsantre Alüminyum Yüzey Temizleyici Ve Parlatıcısı

COSMOLİNE™ All Gleam- Konsantre Alüminyum Yüzey Temizleyici Ve Parlatıcısı

  • Alüminyum serpatin,radyatör ve petekler için ideal bir temizleyicidir
  • Tıkanmalara yol açan yağ ve kir tabakaları ile alüminyum oksidi çözerek ısı transferini engelleyen unsurları yok eder
  • Süratle etki eder
  • Kullanımı kolaydır
  • Asitli bileşikler içermez

COSMOLİNE™ALL-GLEAM, klimaların iç ünitelerinde oluşan kötü oluşan kötü kokuları giderir. Hava devrinin rahat bir şekilde gerçekleşmesini sağlar.

Önerilen kullanım şekli

1 birim COSMOLİNE™ALL-GLEAM ‘ı 5 birim ile 25 birim su arasında değişebilen oranlarda su ile çoğaltarak püskürtme daldırma sirkülasyon fırça yardımı ile kullanabilirsiniz. Birkaç dakika etkimesini bekledikten sonra bol su ve mümkünse tazyikli su ile durulayınız.

Hava ile uzun süre temas eden alüminyum yüzeylerde oksit tabakası oluşması kaçınılmazdır. En ağır atmosfer koşullarına maruz kalanısıtma ve soğutma işlevi gören alüminyum petekler üzerinde zamanla biriken yağ toz ve muhtelif kirler peteklerin tıkanmasına ve ısı transferinin engellenmesine neden olurlar. COSMOLİNE™ALL-GLEAM bütün bu olumsuz etkenleri süratle yok eder ve yüzeyi parlatarak kirlerin tutunmasını geciktirme fonksiyonu yerine getirir. İçerdiği inhibitörler  sayesinde kullanıldığı alanlarda (alet, techizatta) aşınmalara ve bozulmalara yol açmaz.

  • Çocuklardan uzak tutunuz
  • Cilt ile teması halinde bol su ile yıkayınız
  • Eloksallı alüminyum cilalı yüzeyler ve renkli alüminyumlarda kullanmayınız

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-22