COSMOLİNE™ Limex- Konsantre Bulaşık Makinaları İçin Kireç Çözücü

COSMOLİNE™ Limex- Konsantre Bulaşık Makinaları İçin Kireç Çözücü

Sertliği nedeni ile zamanla bulaşık makinesinin içinde enerji kaybına yol açan ve makinenin ömrünü azaltan kireç birikimleri oluşur.
COSMOLİNE™LİMEX KİREÇ ÇÖZÜCÜ bulaşık makinesinde oluşan kireç birikimlerini yok eder. Kireç birikimlerini yok ederken kullanma talimatı ölçülerinde bulaşık makinesinin geçmiş olduğu aksamlarına içindeki özel inhibitörler sayesinde zarar vermez.

KİREÇ ÇÖZÜCÜ MAMÜL BİLEŞİMİ
%30 ANORGANİK ASİT

DEPOLAMA:

Serin bir ortamda depolayınız.
Üst üste bidon koymayınız

Önerilen kullanım şekli

Bulaşık makinesi boşaldıktan sonra temiz su ile doldurulur. Makinenin aldığı su mşktarına bağlı olarak her litre su için 50-60gr. COSMOLİNE™LİMEX KİREÇ ÇÖZÜCÜ eklenir. 60 C ‘de makine 40-45 dk. Çalıştırılır. Suyu boşaltılıp temiz su ile durulanır. İşlem sırasında makineye kesinlikle deterjan verilmemelidir.

 

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. El, yüz ve gıda temizliğinde kullanmayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Göz ile temas halinde bol su ile yıkayınız yutulduğunda doktora başvurunuz  

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-25