COSMOLİNE™ Gojo- Konsantre Köpüklü Cilt Temizleme Ürünü

COSMOLİNE™ Gojo- Konsantre Köpüklü Cilt Temizleme Ürünü

  • HOŞ KOKULUDUR 
  • ÇABUK VE ETKİN TEMİZLER 
  • KOLAYCA DURULANIR 
  • SERT, ETKİLİ ÇÖZÜCÜLER İHTİVA ETMEZ 
  • YUMUŞAK ETKİLİDİR 
  • CİLT KORUYUCU VE NEMLENDİRİCİ 

COSMOLİNE™ GOJO , eldeki yağı, isi, kurum ve muhtelif kirler ile bazı boya ve mürekkepleri mükemmel biçimde temizler. Konsantre formülü sayesinde yüksek oranda su ile karıştırılarak az miktar ile çok etkin temizlik yapar. Cildin doğal yağ ve nemini almadığı gibi içerdiği koruyucu ve nemlendirici sayesinde cildinizi daima canlı tutar. Kurutmaz, geri yağlama görevi yapar. Nötr bir temizleme maddesi olması ve biyolojik olarak çözünebilmesi nedeni ile insan ve çevre dostudur.

Önerilen kullanım şekli

KULLANIM TALİMATI

 1birim COSMOLİNE™ GOJO 2-3 birim su ile karıştırılır. 

KULLANIM ŞEKLİ   

AVUCUNUZA YETERLİ MİKTARDA ALINIZ VE ELİNİZİ SUYA TUTMADAN İYİCE OVUŞTURARAK KÖPÜRTÜNÜZ. DAHA SONRA ELLERİNİZİ DURULAYARAK KABARMIŞ OLAN YAĞ VE KİRİN AKMASINI SAĞLAYINIZ.

Güvenlik Bilgisi

DİKKAT. Ciddi göz tahrişine yol açar. GÖZLERLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa çıkarın. Sürekli durulayın. Hemen ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın. İçeriği/kabı sanayi yakma fabrikasında bertaraf edin. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

 

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU  MGVS No : 110-11